Erőforrás központ

A szükséges információk egy érintésre vannak ahhoz, hogy a lehető legtöbbet hozza ki TEKLYNX vonalkódos címkéző szoftvertermékeiből. Töltse le az alkalmazás optimalizálásához szükséges fájlokat és segédprogramokat. Ütemezze a helyszíni telepítési vagy konfigurációs segítségnyújtást számítógépén. Találjon válaszokat címkézéssel, nyomkövetéssel és vonalkódos címkéző szoftverekkel kapcsolatos kérdéseire. Ismerje meg, hogyan használhatja vonalkódos címkéző szoftvere egyszerűen integrálható funkcióit. A TEKLYNX Erőforrás központ azonnali segítséget nyújt, hogy megtalálja a keresett információt.

Letöltések

Letöltő központunkból elérhetőek a szoftverek ingyenes próbaverziói, a telepített verziók frissítései, az előírásoknak megfelelő címkék mintái, valamint a nyomtató-illesztőprogramok.

+ Több letöltés megtekintése

FEL

TEKLYNX ÜGYFÉLSZOLGÁLAT

A TEKLYNX Technical Support ügyfélszolgálati csoportja bármely, a TEKLYNX vonalkódos címkéző szoftverek használata során tapasztalt hibajelenségre ajánlanak megoldást. Ide tartoznak például a szolgáltatásokban és funkciókban tapasztalt problémák, a telepítési problémák, az operációs rendszer kompatibilitási problémái, valamint a szoftverrel kapcsolatos hibaüzenetek. + Olvassa tovább

FEL

Tudásbázis

A TEKLYNX Tudásbázisban választ találhat a gyakran ismétlődő kérdésekre, beleértve a telepítéssel, termékfunkciókkal, vonalkód specifikációkkal és nyomtatási követelményekkel kapcsolatos kérdéseket.

+ Ismerje meg közelebbről

FEL

Professzionális szolgáltatások

A TEKLYNX szolgáltatások széles választékát kínálja, hogy segítsen Önnek sikeresen használatba venni Print Management/AIDC megoldását. Ha vállalati vagy különálló nyomtatási megoldásokhoz, ERP integrációhoz vagy adatgyűjtéshez kér támogatást, esetleg segítségre van szüksége normál csomagjaink saját igényeire szabásához – a TEKLYNX rendelkezik a szakértelemmel.

+ Ismerje meg közelebbről

FEL
 
 

Oktatás és webináriumok

A TEKLYNX tisztában van a végfelhasználóknak és a viszonteladóknak biztosított képzések fontosságával. Tartunk oktatásokat szoftvereink telepítéséről, beállításáról, integrálásáról és használatáról.

A képzéseket a helyszínen (az Ön telephelyén) vagy valamelyik franciaországi vagy németországi TEKLYNX képzési központunkban tartjuk. A tanfolyamok a választott terméktől és képzési programtól függően 1 vagy 2 napig tartanak.

Szükség esetén webináriumainkat is letöltheti.

+ Ismerje meg közelebbről

Training Events
FEL