HASP kulcs illesztőprogram újratelepítési útmutató

Még hardverkulcsos opcióval használja TEKLYNX szoftvereit? Itt az idő a TEKLYNX szoftver kulcs nélküli verziójára váltani!

A TEKLYNX szoftverek minden verziója már szoftveres aktiválással működik, amely leváltja a hardveres védelmi megoldást (hardverkulcs), melyre korábban a szoftver futtatásához szükség volt.

Már elérhető a TEKLYNX új, automatizált varázslója, amely elvégzi Ön helyett a HASP illesztőprogramok frissítését. Töltse le a legfrissebb HASP illesztőprogramokat és a frissítéshez kövesse az alábbi útmutatásokat.

Megjegyzés: A frissítés telepítője hibaüzenet nélkül kilép, ha távoli asztali elérésen keresztül futtatja. Mindenképpen helyben, az adott gépen futtassa.

  1. Ha még nem tette, töltse le a legfrissebb HASP illesztőprogramokat. Mindenképp a Mentés opciót válassza, amikor a böngészője megkérdezi, mentse vagy futtassa a fájlt az adott helyről. 

  Olyan helyre mentse a fájlt, ahol könnyen megtalálja (például az asztalra). Ha a fájlt letöltötte, tömörítse ki a tömörített .zip állományt egy olyan helyre a PC-n, ahol könnyen megtalálja (például az asztalon).

  2. Távolítsa el a PC párhuzamos vagy az USB portjából a HASP kulcsot, és zárja be a szoftvert, hogy biztosan leállítson minden szoftvert, ami az illesztőprogramot használja.

  Bár az illesztőprogram frissítés telepítője képes bezárni az illesztőprogramhoz hozzáférő alkalmazásokat, nem képes bezárni a PC-n futó szolgáltatásokat. Például, ha a License Manager licenckezelő szolgáltatásként fut, az illesztőprogram frissítése előtt le kell állítania a szolgáltatást.

  3. Kapcsoljon ki minden futó vírusvédelmi programot a PC-jén. Segítséget kérhet a vírusvédelmi szoftver gyártójától, vagy az informatikai osztálytól.

  4. Kattintson duplán a HASPUserSetup.exe fájlra.  Ha „Fájl megnyitása - biztonsági figyelmeztetés” jelenik meg, kattintson a „Futtatás” gombra. Megjelenik a varázsló nyitóképernyője. A HASP illesztőprogram frissítésének telepítéséhez kattintson a „Következő” gombra. 

  5. Megjelenik a képernyőn a licencszerződés. Válassza ki az „I accept the agreement” (elfogadom a szerződést) lehetőséget, majd kattintson a „Következő” gombra.

  6. A telepítés megkezdéséhez kattintson a „Következő” gombra.

  7. A varázsló megjeleníti a fájlok másolásának állapotát, majd értesíti, ha az új HASP illesztőprogramokat telepíti. 

  8. Megjelenik a varázsló záróképernyője, mely megerősíti, hogy sikeresen frissítette HASP illesztőprogramjait. A „Bezárás” gombbal zárja be a varázslót.

  9. Kapcsolja be újra a vírusvédelmi programokat, majd csatlakoztassa ismét a HASP kulcsot a PC-hez. Az „OK” gombbal zárja be a varázslót. Ha párhuzamos portra csatlakozó HASP kulccsal rendelkezik, indítsa újra a PC-t, hogy az biztosan észlelje a kulcsot.

Ha szoftvere a fenti útmutatást követően is próbaverzióként fut, indítsa újra a PC-t, és futtassa ismételten a varázslót. Ha szoftver az újraindítást és a varázsló ismételt futtatását követően is próbaverzióként fut, kérje a régiójához tartozó TEKLYNX műszaki ügyfélszolgálati csoportjának segítségét.