TEKLYNX professzionális szolgáltatások

A TEKLYNX szívesen segít projektje beindításában – professzionális szolgáltatásaink tartalmazzák az egyedi alkalmazások tervezését, egyedi címkék tervezését, telepítést és oktatást.

A TEKLYNX szolgáltatások széles választékát kínálja, hogy segítsen Önnek sikeresen használatba venni címkekezelési megoldását. Ha vállalati vagy különálló nyomtatási megoldásokhoz, ERP integrációhoz vagy adatgyűjtéshez kér támogatást, esetleg segítségre van szüksége megoldásaink saját igényeire szabásához – a TEKLYNX rendelkezik a szakértelemmel.

Tanácsadás

A vállalatok eltérő sebességgel növekednek. A TEKLYNX termékei Önnel együtt nőnek, és segítenek címkézési folyamatait a lehető legegyszerűbbé tenni. A TEKLYNX web alapú és helyszíni tanácsadást is kínál, hogy segítsen Önnek a címkézésben, olyan megoldásokkal, melyek javítani fogják vállalkozása hatékonyságát és folyamatait.  

Egyedi címkék tervezése

Ha nem rendelkezik a saját egyedi címkéi megtervezéséhez szükséges idővel vagy erőforrásokkal, majd mi megcsináljuk Önnek! A TEKLYNX munkatársai minden nap terveznek új címkéket; tegyen próbára minket, és mi gyorsan, precízen megtervezzük címkéit annak összetettségétől és vállalata egyedi igényeitől függetlenül. Konverziós szolgáltatásokat is kínálunk arra az esetre, ha valamely versenytársunk megoldásáról vált TEKLYNX-re.  

Egyedi fejlesztés

Gondot okoz a belső erőforrás, az idő, a tapasztalat és a tudásbázis megtalálása ahhoz, hogy egyedi felhasználói felületeket készítsen TEKLYNX szoftveréhez?  Szeretné mobil eszközről is lehetővé tenni a nyomtatást? A TEKLYNX egyedi alkalmazások fejlesztésével leveszi ezt a terhet a válláról.

Tegye próbára 30 éves tapasztalatunkat az ügyféligények feltárása terén, készítse el a műszaki leírást, és alkossa meg saját nyomtatási felületét, mely a következőket kínálja:

  • Egyszerűsített nyomtatási felület
  • Integráció a vállalati rendszerbe
  • A tervezés és nyomtatás különválasztása

Ismerje meg közelebbről az egyedi nyomtatási felületek fejlesztését, kattintson ide.

Más egyedi fejlesztési szolgáltatásokat is nyújtunk egyedi felhasználói alkalmazások, VBScriptek (Visual Basic parancsfájlok) fejlesztése, adatbázisok integrálása stb. terén. 

Telepítési és képzési szolgáltatások

Tegye próbára a TEKLYNX szakértelmét, és mi segítünk vállalkozásának a címkéző szoftver telepítésében és beállításában, így biztosan maximálisan kiaknázhatja annak képességeit. Legyen szó távoli asztali kapcsolaton keresztül vagy a helyszínen nyújtott telepítési segítségről, gyorsan és hatékonyan beüzemeljük rendszerét.

Ha szüksége van segítségre első címkéje megtervezéséhez, vagy többet is szeretne megtudni az Ön által vásárolt TEKLYNX szoftver képességeiről, a TEKLYNX személyre szabott képzést nyújt az alkalmazáshoz, melyet kifejezetten úgy állítunk össze, hogy megfeleljen az Ön elvárásainak vagy igényeinek. Általános oktatásként havi webináriumokat tartunk a TEKLYNX vonalkódoscímke-tervező szoftverével kapcsolatban.

A TEKLYNX vonalkódoscímke-tervező szoftverével kapcsolatos általános oktatásként tartott webináriumaink a Teklynx egyesült államokbeli irodáján keresztül is elérhetőek.