Újratelepítő fájlok

Válassza ki termékét a lenti listából, hogy hozzáférjen a szükséges alkalmazásokhoz, a segédprogramokhoz és az újratelepítő fájlokhoz.


TEKLYNX Codesoft label design software

CODESOFT

RFID és vonalkódos címkéző szoftver

A CODESOFT több, mint egy egyszerű címketervező. A CODESOFT segítségével egyszerűen integrálhatja címkenyomtatási és RFID technológiákat saját üzleti folyamataiba, egyszerre növelve a hatékonyságot és a kontrollt. A CODESOFT vonalkódkezelő szoftver stabilitása és nagy teljesítménye erőteljes és tartós megoldást szavatol.

Mindegy, hogy vonalkódokat és RFID címkéket szeretne-e nyomtatni, vagyontárgyait és erőforrásait menedzselni, irányítani az elosztóhálózatot és a raktárkészletet, garantálni a termékek nyomon követhetőségét vagy adatrekordokat kezelni, a CODESOFT megoldást nyújt vállalata legkomolyabb vonalkódokkal, RFID azonosítókkal és címkézéssel kapcsolatos projektjeire.

A CODESOFT segítségével összevonhatja címkéi és dokumentumai nyomtatását, emellett támogat egy sor iparág-specifikus címkézési előírást, az alábbiakat is beleértve: GHS, UDI, PTI, tápanyagok, allergének és így tovább.

A TEKLYNX az egyetlen teljes körűen támogatott és tesztelt VM terméket kínálja az iparban. Bátran futtathatja a CODESOFT VM-et egy virtuális számítógépen, abban a biztos tudatban, hogy a TEKLYNX rendelkezik az igényeinek megfelelő megoldással.

A TEKLYNX előfizetői licenc a CODESOFT-hoz is elérhető. Az előfizetés a karbantartás és a támogatás terén egyszerűséget, rugalmasságot és számtalan előnyt kínál. Ismerje meg közelebbről az előfizetői licenckezelést.

+ Újratelepítő fájlok letöltése

TEKLYNX Labelview barcode software

LABELVIEW

Szerezzen be egy egyszerűen használható vonalkódoscímke-tervező alkalmazást vállalata üzleti folyamataihoz, amit kezdőtől haladó szintig minden felhasználója képes lesz kezelni. A LABELVIEW frissített platformjának stabilitása mellett biztos lehet benne, hogy vonalkódkezelő szoftverére most, és a jövőben is támaszkodhat. Már LABELVIEW felhasználó? Már létező címkéi és folyamatai a beépített Címkekonverziós eszközzel átvihetőek az aktuális verzióba.

Csak a TEKLYNX kínál az iparágban teljes körűen támogatott és tesztelt VM termékeket. Bátran futtassa a LABELVIEW VM szoftvert egy virtuális számítógépen, abban a biztos tudatban, hogy a TEKLYNX rendelkezik az igényeinek megfelelő megoldással.

A TEKLYNX előfizetői licenc a LABELVIEW-hoz is elérhető. Tudjon meg többet az előfizetői licencekről itt.

+ Újratelepítő fájlok letöltése

TEKLYNX Label Matrix barcode label design software

LABEL MATRIX

Funkciókban gazdag vonalkódoscímke-tervező szoftver olyan kisebb vállalatok számára, amelyek megbízható, mégis megfizethető árú megoldást keresnek. A LABEL MATRIX egy intuitív alkalmazás könnyen kezelhető felülettel. Hasznos varázslók segítik a szövegek, képek, vonalkódok hozzáadását, az adatbázishoz való kapcsolódást, és több olyan tervezési opciót vonalkódos címkézéshez, ami garantálja a folyamat egyértelműségét.

A TEKLYNX előfizetői licenc a LABEL MATRIX-hoz is elérhető. Tudjon meg többet az előfizetői licencekről itt.

+ Újratelepítő fájlok letöltése

TEKLYNX Label Archive label tracking software

LABEL ARCHIVE

Címketároló szoftver

Címkék jóváhagyása és biztonságos címketárolás az egész szervezet számára. A LABEL ARCHIVE szolgáltatásaival a legelső jóváhagyástól a végső megosztásig nyomon követhet minden egyes köztes lépést. A nyomtatási előzmények hatalmas adatbázisával minden fázisban felügyelheti a folyamatot.

Az újonnan kiadott verzió jellemzői:

  • Továbbfejlesztett kimutatáskészítés – nagyobb személyre szabhatóság és változó értékek.
  • Nyomtatás összehangolása – a fejlesztések lehetővé teszi, hogy megjelölje, és kimutatást készítsen a sikeresen/sikertelenül kinyomtatott címkékről, és megkereshet egy adott változó értéket az adott címkét érintő összes nyomtatási munkában.
  • Dokumentumok csatolásának lehetősége a címketervezés és -jóváhagyás folyamata során.

+ Újratelepítő fájlok letöltése

TEKLYNX Backtrack barcode tracking software

BACKTRACK

Vagyontárgy és vonalkód nyomkövető szoftver

A BACKTRACK segítségével képes lesz bármely tétel pontos helyének, mozgásának és felhasználásának precíz és hatékony nyomkövetésére. A fájlok nyomkövetésétől a készletek szabályozásán át a szerszámok és berendezések nyomon követéséig, nincsenek korlátok a BACKTRACK alkalmazási lehetőségei előtt.

+ Újratelepítő fájlok letöltése

TEKLYNX Sentinel label printing software

SENTINEL

Automatizált címkenyomtató szoftver

A SENTINEL észrevétlenül fut rendszere hátterében automatizált, alacsony karbantartási igényű programként, és megteremti a lehetőséget, hogy központosítva, egyszerre akár több száz nyomtatóval nyomtasson. Amint a SENTINEL megkapta a címketerv adatait, az alkalmazás emberi beavatkozás nélkül elvégzi a nyomtatási folyamat hátralévő részét.

+ Újratelepítő fájlok letöltése

PRINT MODULE

Címkenyomtató szoftver

A PRINT MODULE egy nyomtatásautomatizáló szoftver, mellyel saját, létező üzleti rendszereibe integrálhatja a TEKLYNX bevált címketervező és nyomtatási technológiáit. A PRINT MODULE bármekkora mennyiségben képes címkéket nyomtatni akár hat nyomtatón egy központi rendszerről, és a CODESOFT nyomtatási motorja biztosítja az iparágvezető What You See Is What You Get (WYSIWYG) („azt kapod, amit látsz”) nyomtatást, és az iparágban elérhető legmagasabb szintű megbízhatóságot.

+ Újratelepítő fájlok letöltése