Letöltések

Próbálja ki a TEKLYNX szoftverek ingyenes próbaváltozatait. Új nyomtató? Töltse le a megfelelő illesztőprogramot a pontos nyomtatási eredményért. Elérhetőek a újratelepítéshez és frissítéshez szükséges fájlok, hogy verziója mindig naprakész lehessen. Használja az előírásoknak megfelelő címkemintáinkat, hogy megfelelő alapokra építse terveit.

PRÓBAVERZIÓK

A TEKLYNX szoftverek 30 napig teljesen működőképes próbaváltozatait ingyenesen letöltheti, hogy kipróbálhassa a terméket, és meggyőződhessen arról, megfelel-e igényeinek, mielőtt megvásárolja.

ESZKÖZILLESZTŐK

A TEKLYNX nyomtató-illesztőprogramok biztosítják a legjobb általános minőséget vonalkódos címkézéshez. Használja a TEKLYNX Driver Service Pack (DSP) segédprogramot, hogy szoftveréhez letöltse a legújabb nyomtató-illesztőprogramokat, és frissítse jelenlegi nyomtató-illesztőprogramjait.

ÚJRATELEPÍTŐ FÁJLOK

Újra kell telepítenie szoftverét, vagy le kell töltenie egy frissítést? Ehhez rendelkezésre áll minden szükséges alkalmazás, segédprogram és az újratelepítéshez szükséges minden fájl.

CÍMKEMINTÁK

Az előírásoknak megfelelő címkemintákat is letölthet, hogy segítsenek elindulni saját címkéi megtervezése felé. Ezekkel a sablonokkal gondoskodhat róla, hogy címkéi megfeleljenek az ipari szabványoknak.

TEKLYNX Codesoft label design software

CODESOFT

RFID és vonalkódos címkéző szoftver

A CODESOFT több, mint egy egyszerű címketervező. A CODESOFT segítségével egyszerűen integrálhatja címkenyomtatási és RFID technológiákat saját üzleti folyamataiba, egyszerre növelve a hatékonyságot és a kontrollt. A CODESOFT vonalkódkezelő szoftver stabilitása és nagy teljesítménye erőteljes és tartós megoldást szavatol.

Mindegy, hogy vonalkódokat és RFID címkéket szeretne-e nyomtatni, vagyontárgyait és erőforrásait menedzselni, irányítani az elosztóhálózatot és a raktárkészletet, garantálni a termékek nyomon követhetőségét vagy adatrekordokat kezelni, a CODESOFT megoldást nyújt vállalata legkomolyabb vonalkódokkal, RFID azonosítókkal és címkézéssel kapcsolatos projektjeire.

A CODESOFT segítségével összevonhatja címkéi és dokumentumai nyomtatását, emellett támogat egy sor iparág-specifikus címkézési előírást, az alábbiakat is beleértve: GHS, UDI, PTI, tápanyagok, allergének és így tovább.

A TEKLYNX az egyetlen teljes körűen támogatott és tesztelt VM terméket kínálja az iparban. Bátran futtathatja a CODESOFT VM-et egy virtuális számítógépen, abban a biztos tudatban, hogy a TEKLYNX rendelkezik az igényeinek megfelelő megoldással.

A TEKLYNX előfizetői licenc a CODESOFT-hoz is elérhető. Az előfizetés a karbantartás és a támogatás terén egyszerűséget, rugalmasságot és számtalan előnyt kínál. Ismerje meg közelebbről az előfizetői licenckezelést.

FEL
TEKLYNX Labelview barcode software

LABELVIEW

Szerezzen be egy egyszerűen használható vonalkódoscímke-tervező alkalmazást vállalata üzleti folyamataihoz, amit kezdőtől haladó szintig minden felhasználója képes lesz kezelni. A LABELVIEW frissített platformjának stabilitása mellett biztos lehet benne, hogy vonalkódkezelő szoftverére most, és a jövőben is támaszkodhat. Már LABELVIEW felhasználó? Már létező címkéi és folyamatai a beépített Címkekonverziós eszközzel átvihetőek az aktuális verzióba.

Csak a TEKLYNX kínál az iparágban teljes körűen támogatott és tesztelt VM termékeket. Bátran futtassa a LABELVIEW VM szoftvert egy virtuális számítógépen, abban a biztos tudatban, hogy a TEKLYNX rendelkezik az igényeinek megfelelő megoldással.

A TEKLYNX előfizetői licenc a LABELVIEW-hoz is elérhető. Tudjon meg többet az előfizetői licencekről itt.

FEL
TEKLYNX Label Matrix barcode label design software

LABEL MATRIX

Funkciókban gazdag vonalkódoscímke-tervező szoftver olyan kisebb vállalatok számára, amelyek megbízható, mégis megfizethető árú megoldást keresnek. A LABEL MATRIX egy intuitív alkalmazás könnyen kezelhető felülettel. Hasznos varázslók segítik a szövegek, képek, vonalkódok hozzáadását, az adatbázishoz való kapcsolódást, és több olyan tervezési opciót vonalkódos címkézéshez, ami garantálja a folyamat egyértelműségét.

A TEKLYNX előfizetői licenc a LABEL MATRIX-hoz is elérhető. Tudjon meg többet az előfizetői licencekről itt.

FEL
TEKLYNX Sentinel label printing software

SENTINEL

Automatizált címkenyomtató szoftver

A SENTINEL észrevétlenül fut rendszere hátterében automatizált, alacsony karbantartási igényű programként, és megteremti a lehetőséget, hogy központosítva, egyszerre akár több száz nyomtatóval nyomtasson. Amint a SENTINEL megkapta a címketerv adatait, az alkalmazás emberi beavatkozás nélkül elvégzi a nyomtatási folyamat hátralévő részét.

FEL

PRINT MODULE

Címkenyomtató szoftver

A PRINT MODULE egy nyomtatásautomatizáló szoftver, mellyel saját, létező üzleti rendszereibe integrálhatja a TEKLYNX bevált címketervező és nyomtatási technológiáit. A PRINT MODULE bármekkora mennyiségben képes címkéket nyomtatni akár hat nyomtatón egy központi rendszerről, és a CODESOFT nyomtatási motorja biztosítja az iparágvezető What You See Is What You Get (WYSIWYG) („azt kapod, amit látsz”) nyomtatást, és az iparágban elérhető legmagasabb szintű megbízhatóságot.

FEL
TEKLYNX Label Archive label tracking software

LABEL ARCHIVE

Címketároló szoftver

Címkék jóváhagyása és biztonságos címketárolás az egész szervezet számára. A LABEL ARCHIVE szolgáltatásaival a legelső jóváhagyástól a végső megosztásig nyomon követhet minden egyes köztes lépést. A nyomtatási előzmények hatalmas adatbázisával minden fázisban felügyelheti a folyamatot.

Az újonnan kiadott verzió jellemzői:

  • Továbbfejlesztett kimutatáskészítés – nagyobb személyre szabhatóság és változó értékek.
  • Nyomtatás összehangolása – a fejlesztések lehetővé teszi, hogy megjelölje, és kimutatást készítsen a sikeresen/sikertelenül kinyomtatott címkékről, és megkereshet egy adott változó értéket az adott címkét érintő összes nyomtatási munkában.
  • Dokumentumok csatolásának lehetősége a címketervezés és -jóváhagyás folyamata során.

FEL
TEKLYNX Backtrack barcode tracking software

BACKTRACK

Vagyontárgy és vonalkód nyomkövető szoftver

A BACKTRACK segítségével képes lesz bármely tétel pontos helyének, mozgásának és felhasználásának precíz és hatékony nyomkövetésére. A fájlok nyomkövetésétől a készletek szabályozásán át a szerszámok és berendezések nyomon követéséig, nincsenek korlátok a BACKTRACK alkalmazási lehetőségei előtt.

FEL