Partnerprogramok

A TEKLYNX Partnereknek egy sor előnyt nyújtunk a TEKLYNX termékek értékesítésének lehetőségén át egészen a közvetlenül a TEKLYNX-től kapott szakértő értékesítői tanácsokig.

TEKLYNX Partnerként vállalata a következő lehetőségekkel élhet:

  • Értékesíthet TEKLYNX címketervező termékeket.
  • Tanúsítványt szerezhet, hogy értékesíthessen vállalati szintű TEKLYNX megoldásokat.
    Az összes TEKLYNX Certified Integrator megtekintése
  • Értékesítsen TEKLYNX szoftvereket saját privát márkája alatt.
  • Integrálja az egymásra épülő termékeket, hogy tovább javítsa a megoldásokat.
  • Forgalmazzon TEKLYNX termékeket további viszonteladóknak.

A TEKLYNX számos partnerprogramot kínál, hogy megfeleljünk vállalata partnerkapcsolati igényeinek. Hogy megtudja, mely megoldásból származik vállalatának a legnagyobb előnye, kérjük, olvassa végig az alább felsorolt lehetőségeket. Vegye figyelembe, hogy bizonyos programokhoz teszteknek és tanúsítási eljárásoknak kell megfelelni.

Ha több információt szeretne a TEKLYNX partnerprogramokról, keresse fel a régiójában illetékes TEKLYNX irodát.

A partnerek számára elérhető TEKLYNX eszközök:

- Termékválasztó eszköz – Hogyan találja meg az ügyfelei környezete számára megfelelő TEKLYNX terméket

- Lead Manager – Ezen keresztül kaphat tanácsokat a TEKLYNX-től, és itt kezelheti azokat

- SMA Center – Kezelje ügyfelei szoftverkarbantartási szerződéseit (SMA)

- Tudásbázis – Keressen válaszokat a gyakran feltett kérdésekre

TEKLYNX Certified Integrator

A TEKLYNX Certified Integrator (TCI) tanúsítvány egy lehetőség, hogy megkülönböztesse vállalatát másoktól. A szoftverek folyamatosan bővülő választéka, egy stabil üzleti stratégia, valamint az üzleti tervbe beépített szoftverértékesítés alapvető a sikerhez.

TCI partnerként kedvezményes áron lesz lehetősége a TEKLYNX címketervező és vállalati címkekezelő megoldásait értékesíteni és támogatni.

Különböztesse meg vállalatát másoktól, legyen TEKLYNX Certified Integrator. További információkért vegye fel a kapcsolatot a régiójában illetékes TEKLYNX irodával.

Az összes TEKLYNX Certified Integrator megtekintése

TEKLYNX viszonteladó

A TEKLYNX viszonteladók magas szintű műszaki tudással és képességekkel rendelkeznek a TEKLYNX címketervező termékek értékesítéséhez.

TEKLYNX viszonteladóként kedvezményes áron értékesítheti a LABEL MATRIX, LABELVIEW, CODESOFT és PRINT MODULE szoftvereket, és Ön nyújthatja a támogatás első szintjét ügyfelei részére.

További információkért vegye fel a kapcsolatot a régiójában illetékes TEKLYNX irodával.

TEKLYNX saját márka (OEM)

A TEKLYNX saját márkás programja keretében partnereink saját márkanevük alatt értékesíthetik a TEKLYNX szoftvereit. Ez által partnereink saját márkanév alatt nyújthatnak megoldási csomagokat ügyfeleiknek.

Saját márkás partnereink lehetnek VAR-ek, rendszerintegrátorok vagy gyártók. Termékkínálatuk tartalmazhat alkalmazási területek széles skáláját lefedő hardveres és szoftveres megoldásokat, és/vagy függőleges tagoltságú piaci alkalmazási területek számára az AIDC iparban.

Ha több információt szeretne a TEKLYNX saját márkás partnerprogramról, keresse fel a régiójában illetékes TEKLYNX irodát.

TEKLYNX forgalmazó

A TEKLYNX hivatalos forgalmazók a szoftverek legfelső szintű forgalmazói, akik helyi és nemzetközi szinten is képesek reklámozni, értékesíteni és támogatni a TEKLYNX termékeit alsóbb szintű viszonteladóik felé.

A hivatalos forgalmazók rendelkeznek az automatizált adatgyűjtő technológiákkal és az informatikai iparral kapcsolatos szaktudással.

Ha több információt szeretne arról, hogyan válhat TEKLYNX hivatalos forgalmazóvá, keresse fel a régiójában illetékes TEKLYNX irodát.

TEKLYNX technológiai partner

A TEKLYNX technológiai partnerek független hardver- és szoftverértékesítők, vagy olyan technológiákat kínálnak, melyek kiegészítik a TEKLYNX azonosítási és nyomkövetési megoldásait, esetleg saját technológiáikon keresztül elősegítik termékeink még jobb integrációját. A technológiai partnerek lehetnek nagy megoldásszolgáltatók, vagy akár technológiai területre specializált független szoftverértékesítők.

Ha több információt szeretne arról, hogyan válhat TEKLYNX technológiai partnerévé, keresse fel a régiójában illetékes TEKLYNX irodát.

Ismerje meg közelebbről