A címkézési előírásoknak megfelelő szoftver

Feleljen meg gyakorlatilag bármilyen címkézési előírásnak a TEKLYNX segítségével

Amit a TEKLYNX kínál: tervezési megoldások vonalkódos címkézéshez és vállalati szintű címkekezelési megoldások számos ipari terület számára, így automatizálható és egyszerűsíthető a címkézési folyamat.  Felismervén hogy a vállalatoknak egy sor előírásnak kell megfelelniük, és szeretnének hitelesített környezetben mindent az irányításuk alatt tartani, a TEKLYNX csapata a címkézési előírásoknak megfelelő szoftvereket fejlesztett, melyek segítenek az Egyesült Államok szövetségi szabályozásai és a globális címkézési előírások jelentette problémák kezelésére számos iparágban. Fedezze fel, hogyan segíthet a TEKLYNX vállalatának megfelelni a címkézéssel kapcsolatos ipari előírásoknak. Ehhez töltse ki ezt az űrlapot.

GHS label software

Előírás: Vegyi Anyagok besorolásának és címkézésének globálisan harmonizált rendszere (Globally Harmonized System of Classification and Labeling of Chemicals, GHS)

Iparág: Vegyipar

Az Egyesült Államok Occupational Safety and Health Administration (OSHA) hivatalának Hazard Communication (HazCom) szabványa tartalmazza az ENSZ Vegyi Anyagok Besorolásának és Címkézésének Globálisan harmonizált rendszerét (GHS), melynek célja, hogy javítsa és védje a vegyipari dolgozók biztonságát és egészségét.

Ide kattintva többet is megtudhat a GHS címkézésről.


 

Szabályozás: EU élelmiszercímkézés és allergének

Iparág: Élelmiszeripar

A fogyasztók élelmiszerekkel kapcsolatos tájékoztatásáról szóló 1169/2001 sz. EU rendelet (FIC) jelentősen megváltoztatta a címkézésre Európában addig vonatkozó jogi környezetet. 2014. december 13. óta a gyártók számára kötelező egyértelműen kiemelni az allergéneket az EU területén gyártott és értékesített minden élelmiszer összetevőinek listáján. Kötelező lesz feltűntetni a tápanyag információkat 2016. december 13-át követően.

Ide kattintva többet is megtudhat az élelmiszerek címkézési előírásairól.


 

Szabályozás: Eszközök egyedi azonosítója (Unique Device Identification, UDI)

Iparág: Egészségügy

A U.S. Food and Drug Administration (FDA) előírja, hogy az Egyesült Államok területén értékesített minden orvosi berendezést egyedi eszközazonosító (Unique Device Identifier, UDI) címkével kell ellátni, mely egy egyedi numerikus vagy alfanumerikus kód, amivel az orvosi berendezések azonosíthatóak az ellátói láncban.

Ide kattintva többet is megtudhat az UDI címkézési előírásairól.


 

Szabályozás: U.S. FDA 21 CFR Part 11

Iparág: Egészségügy

A U.S. FDA 21 CFR part 11 egészségügyi termékek fejlesztésére, gyártására és kereskedelmére vonatkozó előírás, melyet a közegészségügy védelmében, az elektronikus egészségügyi nyilvántartás pontosságának biztosítása érdekében alkottak. A szervezetek számára is költségcsökkentést jelent, hogy papíralapú helyett elektronikus nyilvántartást vezethetnek.

Ide kattintva többet is megtudhat az FDA 21 CFR Part 11 címkézési előírásairól.


 

Szabályozás: GS1 logisztikai címkézés

Iparág: Szállítmányozás és logisztika

A GS1 Standard International Logistic Label (STILL) globális hivatkozási pontként került kifejlesztésre a logisztikai egységeken használt vonalkódok nyomon követhetősége céljából. Elkerülhető vele a logisztikai egységek többszörös újracímkézése az ellátási láncban, és megmaradnak az egyetlen logisztikai címke használatának előnyei.

Ide kattintva többet is megtudhat a GS1-128 címkézési előírásairól.


Mindegy, mely iparágban van jelen, a TEKLYNX segít az igényeinek megfelelő megoldást találni. Fedezze fel, hogyan segíthet a TEKLYNX vállalatának megfelelni a címkézéssel kapcsolatos ipari előírásoknak. Kérjen ingyenes tanácsadást vagy igényeljen ingyenes bemutatót a TEKLYNX vonalkódoscímke-tervező szoftveréből még ma.