GHS címkéző szoftver

Szabályozás: Vegyi Anyagok besorolásának és címkézésének globálisan harmonizált rendszere (Globally Harmonized System of Classification and Labeling of Chemicals, GHS)                                            

Iparág: Vegyipar

GHS label softwareAz Egyesült Államok Occupational Safety and Health Administration (OSHA) hivatalának Hazard Communication (HazCom) szabványa tartalmazza az ENSZ Vegyi anyagok besorolásának és címkézésének globálisan harmonizált rendszerét (GHS), melynek célja, hogy javítsa és védje a vegyipari dolgozók biztonságát és egészségét.

A záródokumentum előírja, hogy 2015. június 1-jét követően minden vegyipari gyártó, importőr, kereskedő és alkalmazott be kell tartsa az összes módosított rendelkezést. És 2015. december 1.után a kereskedők nem szállíthatnak a régi HazCom alapján címkézett vegyi anyagokat. Minden dátum a GHS előírásainak való USA-beli megfelelőségre vonatkozik. A GHS más országokra vonatkozó előírásaival kapcsolatban tanulmányozza a helyi törvényeket.

  Olvassa el az esettanulmányt arra vonatkozóan, hogy a CODESOFT hogyan segítette a BeanTown Chemical vegyipari gyártó és ellátó vállalatot a személyzet hatékonyságának 10%-os növelésével, a hulladékba kerülő címkék teljes megszűntetésével és a GHS előírásainak megfelelővé válni.

  A TEKLYNX két szoftveres GHS címkézési megoldást kínál a GHS címkézési előírásainak való megfeleléshez. Találja meg az Önnek megfelelő megoldást az alábbi két kérdés megválaszolásával:

 1. Fejlett vonalkódos címketervezőt keres GHS címkéihez?
  • A CODESOFT vonalkódos címketervező alkalmazás számos ipari szabvány címkézési előírást támogat. Egyszerűen tervezhet címkéket a GHS által előírt összes szükséges elemmel, hogy biztosítsa a GHS szerinti megfelelőségét. Töltse le most az ingyenes próbaverziót.

 2. Inkább központosított megoldást keres, mely tartalmaz egy fejlett vonalkódos címketervezőt, jóváhagyási és biztonsági modult, valamint automatizált hálózati nyomtatás, és mindezt egy böngészőalapú felhasználói felületen?
  • A TEKLYNX CENTRAL GHS vállalati címkekezelési megoldását kifejezetten vegyipari címkézéshez és a GHS előírásai alapján terveztük. A TEKLYNX CENTRAL GHS központi adatbázisból hívja elő a szimbólumokat, figyelmeztető kifejezéseket és veszélyt jelző elemeket, így címkéi pontosan osztályozzák vegyszereit, és a GHS előírásainak megfelelően határozzák meg a címkék és a biztonsági adatlapok (Safety Data Sheets, SDS) HazCom elemeit.

   A TEKLYNX CENTRAL GHS segít automatizálni a címkézési folyamatot, és központi kezelőrendszert nyújt a folyamatok előírásához és a plusz kontrollhoz. Menjen elébe a GHS megfelelőségnek a minden üzleti igényét kielégítő egyedi megoldás bevezetésével.
  • Igényeljen ingyenes próbaverziót most.

         

   TEKLYNX CENTRAL GHS Diagram

                                                  TEKLYNX CENTRAL GHS Diagram

         

              GHS címke a TEKLYNX szoftverben a GHS kompatibilis címkék hat szükséges elemével

   Tekintse meg ezt a hasznos videót:

   Így ad a TEKLYNX CENTRAL GHS plusz értéket vállalatának: