Gyártás

A TEKLYNX vonalkódgyártó rendszere SKU számokkal és vonalkódokkal ellátott termékcímkéket készít, egy vagy akár több száz nyomtatóra nyomtat, és együttműködik az ERP, WMS vagy MRP rendszerekkel.

Bármely termelési folyamat létfontosságú eleme a gyártott árucikkek pontos azonosítása. A raklap- és dobozcímkéktől az egyedi termékcímkéken át az értékesítőnek megfelelő szállítási címkékig, a TEKLYNX szoftveres megoldásai bármely gyártóüzem címkézési igényeit kielégítik.

Mindegy, hogy különálló címkézési megoldásra van szüksége, vagy egy létező vállalati rendszerhez kell kapcsolódni, a TEKLYNX kimagasló címketervező, a gazda rendszerhez kapcsolódó és adatgyűjtő szoftvereket kínál, mely támogatja Önt az adott termelői környezetben.

Ismerje meg, hogyan illik a TEKLYNX az Ön iparágába:

Request Price

Sokat kértünk a TEKLYNX-től. Ők készen álltak a feladatra. A TEKLYNX megoldásának bevezetése óta csökkentek a munkaerővel, informatikával és adminisztrációval kapcsolatos költségeink több, mint 30 helyszínen az országban, és 1-ről 140-re nőtt a nyomtatóink száma. Ez a növekedés bizonyítja, a SENTINEL és a CODESOFT milyen kiválóan támogatja a vállalatok gyarapodását.

- Jim Archambault,A Lippert Components, Inc. és Kinro, Inc. projektvezetője

Alkalmazások

  • Gyorsan és könnyedén tervezheti meg és nyomtathatja ki termékcímkéit, raklap- vagy polccímkéit, megfelelőségi címkéit, szállító és átvételi címkéit, melyek mindegyike megfelel az iparági szabványoknak.
  • Használja fel egy gazdarendszer adatait a vonalkódos címkék nyomtatásához
  • Több száz nyomtatási igényt is kiszolgál több száz nyomtatóval, és mindeközben kéz a kézben együttműködik vállalatirányítási (Enterprise Resource Planning, ERP), raktárirányítási (Warehouse Management System, WMS) vagy anyagszükséglet tervezési (Manufacturing Resource Planning, MRP) rendszereivel.
  • Tervezzen termékcímkéket Stock Keeping Unit (SKU) számokkal és vonalkódokkal
  • Integrálja a vonalkódnyomtatást vállalati rendszereibe, és nyomtasson címkéket tömeges mennyiségben
  • Kövesse precízen nyomon a rendelkezésre álló készletet, így mindig tudni fogja, mire lesz szükség aktuális és jövőbeni munkáihoz
  • Kövesse nyomon az anyagokat attól a pillanattól fogva, hogy azok belépnek az üzem területére, végig a teljes gyártási folyamat során, de még akkor is, amikor a végső terméket összeszerelik