Egészségügy

A TEKLYNX vonalkódos címkéző szoftverei már évek óta dolgoznak az egészségügy hátterében, segítve azt az ágazatot, mely másoknak nyújt segítséget.

Az orvosi berendezések UID címkézéséig az életmentő gyógyszerek SNI jelöléséig, a TEKLYNX vonalkódos címkéző szoftverei szavatolják az egészségügyben kritikus címkézési munkákhoz szükséges megbízhatóságot, nyomon követhetőséget, és biztonságot.

USA FDA UDI kompatibilis címkézés orvosi berendezésekhez
A TEKLYNX szoftveres címketervező megoldásai képesek GS1 és Health Industry Bar Code (HIBC) címkék nyomtatására, mely szükséges az AIDC technológia számára, hogy egyedi készülékazonosítók (Unique Device Identifier, UDI) kerüljenek az orvosi berendezésekre.

SNI a vényköteles készítmények csomagolására
A TEKLYNX megoldásai képesek serialized National Drug Code (sNDC) kódok generálására, így szabványosított numerikus azonosítók (Standardized Numerical Identifier, SNI) kerülhetnek minden vényköteles gyógyszer csomagolására.

A több, mint 80 vonalkódtípusnak (például HIBC, Global Trade Identification Number Codes (GTIN), Serial Shipping Container Codes (SSCC), postai, lineáris, kétdimenziós, GS1 Databar stb.) és a Health Industry Distributors Association (HIDA), HIBC SNI és GS1 címkékhez előre beállított sablonoknak köszönhetően, a TEKLYNX vonalkódos címkéző szoftvereivel gyakorlatilag bármely laboratórium, kutatóközpont, kórház, klinika vagy orvosi rendelő megfelelhet a belső és törvényi előírásoknak.

Ismerje meg, hogyan illik a TEKLYNX az Ön iparágába:

Request Price

A TEKLYNX CENTRAL CFR-t egy stabil alkalmazásra építettük fel, majd olyan funkciókat kapott, ami zökkenőmentesen integrálhatóvá teszi a teljes egészében szabályozott vállalatba. Gyógyszeripari vállalatok, nagy mennyiségekkel dolgozó laboratóriumok, és minden olyan szervezet, ahol robusztus minőségbiztosítási rendszerre van szükség, arra a következtetésre fog jutni, hogy rendkívül egyértelmű ezen új termék hitelesítése saját végfelhasználói rendszereikben.

- Tony Raymond,Tanácsadó/a New Harbor SQA elnöke

Alkalmazások

  • Laboratóriumi minták nyomon követése
  • Alkalmazotti azonosító kártyák
  • Akták kezelése
  • Páciens karszalagok
  • Gyógyszerek címkézése