Élelmiszeripar

Ön csak koncentráljon ügyfelei elégedettségére, és hagyja, hogy a címkézési folyamatra a TEKLYNX élelmiszercímkéző szoftvere koncentráljon.

Az élelmiszeriparra vonatkozó (Food & Beverage, FAB) címkézési követelmények gyakran rendkívül összetettek, és termékenként erősen eltérőek lehetnek. A TEKLYNX tisztában van egyedi igényeivel, ezért olyan szoftveres termékeket kínál, melyek leegyszerűsítik a teljes címkézési folyamatot, egészen a címke megtervezésével kezdődően. Mindegy, hogy egyszerű vagy összetett a címkézési folyamat, a TEKLYNX segítségével gyakorlatilag bármely élelmiszerek címkézésére vonatkozó előírásnak képes lesz megfelelni.

Megoldásainknak köszönhetően egyszerűen megfelelhet az EU élelmiszercímkékre vonatkozó 1169/2011 sz. rendeletének, valamint az az allergének,, a tápanyagtartalom feltűntetésére és az élelmiszercímkék olvashatóságára vonatkozó nemzetközi előírásoknak.

 

Ismerje meg, hogyan illik a TEKLYNX az Ön iparágába:

Request Price

Olyasvalakikkel akartunk dolgozni, akik kívülről fújják a terméküket, és jók a referenciáik, ami a TEKLYNX-szel kapcsolatban mind adott volt.

- Greg Nelson,A Genesis társalapítója

Alkalmazások

  • Feleljen meg az Egyesült Államok Food & Drug Administration (FDA) hivatalának jelölési előírásainak
  • Tárolóedény címkézés
  • Szállítmányozási címkék
  • Integrálja címkenyomtatási és raktárkezelési műveleteit a vállalati információs rendszerekbe