Vegyipar és olajipar

A TEKLYNX NFPA címkéző szoftver segít a vállalatoknak a veszélyes anyagok azonosításában a gyártástól a szállításig, továbbá megfelelni a vegyi anyagokra vonatkozó címkézési előírásoknak.

A pontos és biztonságos címkék készítése fontos, ha vegyi anyagokat kezel. A TEKLYNX vállalati megoldást fejlesztett kifejezetten a vegyipar számára, így a cégek anélkül felelhetnek meg a Vegyi anyagok besorolásának és címkézésének globálisan harmonizált rendszere (GHS) előírásainak, hogy több rendszert kellene fenntartaniuk. A TEKLYNX a címkézési műveletek részletes, auditálható nyomon követését biztosítja, hogy az egész környezetét kézben tarthassa.

Ismerje meg, hogyan illik a TEKLYNX az Ön iparágába:

Request Price

Ez az iparág-specifikus, vállalati szintű megoldás lehetővé teszi, hogy a szervezetek központilag kezeljék címkézési megoldásaikat. Ügyfeleink számára ez gyorsabb munkafolyamatokat, alacsonyabb üzemeltetési költségeket jelent, és a TEKLYNX sokat bizonyított címkézési technológiájának használatával járó lelki nyugalmat nyújtja.

- Thierry Mauger, ügyvezető igazgató,A TEKLYNX International

Alkalmazások

  • Azonosítsa a potenciálisan veszélyes anyagokat tartalmazó szállítási egységeket (hordók, szállító konténerek, tartályok)
  • Készítsen az Egyesült Államok National Fire Protection Association (NFPA) előírásainak megfelelő figyelmeztető címkéket
  • Nyomtassa rá a kockázati és biztonsági (Risk & Safety, R&S) információkat a címkékre
  • Kezelje központosított módon a biztonsági adatok címkéit
  • Szűntesse meg az elvesztegetett időt és a címkézési hibákat