Csapatunk

Bemutatkozik a csapatunk

A TEKLYNX International lendületes, ügyfélközpontú, vállalkozó szellemű kultúrával rendelkezik, nagy teljesítményű partnereket keres, akik szeretnének nyomot hagyni maguk után. A TEKLYNX minden munkatársa jelentős szerepet játszik vállalatunk életében, és hozzájárul mindazon értékekhez, melyeket ügyfeleink és partnereink számára nyújtunk.

Gyarapodásunk érdekében mindig a legkreatívabb és tehetségesebb kollégákat keressük a piacon. Csapatunk különféle háttérrel érkezett egyénekből áll, akik tapasztalataikat és ismereteiket többek között az információ technológia, az újságírás, a marketing, a gépészet és az üzleti élet terén szerezték. Globális szervezetként nagy szükségünk van idegen nyelveket folyékonyan beszélő munkatársakra.

Legsikeresebb munkatársaink élvezik a csapatmunkát, folyamatosan kiállnak alapértékeink mellett, és rendkívüli szenvedéllyel szolgálják ki ügyfeleinket és partnereinket. Magas elvárásainknak köszönhetően a TEKLYNX munkatársai olyan versenyelőnyt jelentenek számunkra, ami a többiek fölé emel.

TEKLYNX – Egy nagyszerű munkahely

A TEKLYNX arra törekszik, hogy munkatársainknak kényelmes munkakörnyezetet teremtsen, és lehetőséget biztosítson a személyes és szakmai gyarapodásra. Folyamatosan fejlesztjük belső képzéseinket, hogy minden új munkatársunk megkapja a szükséges támogatást.

A TEKLYNX az együttműködésre épül, ahol szoros kapcsolatban fog együtt dolgozni a vállalat minden részlegével. Támogatjuk a csapatmunkát és a csapategységet.