Vállalatunkról

Európa,

Közel-Kelet

és Afrika

Kapcsolat:
Kapcsolati adatokért
az Ön régiójához,
látogasson el
Globális elérhetőség
oldalunkra.

Kik vagyunk?

30 éves tapasztalatával a TEKLYNX International a vonalkódos címkéző szoftverek vezető fejlesztője a világon.

Alapjaink az ipar három legnagyobb vonalkódos címkéző szoftvereket készítő vállalatának 1998. és 2001. közti felvásárlásán nyugszanak – Techniques Avancées (Auch, Franciaország), GrafTek, Inc. (Toronto, Ontario, Kanada) és StrandWare, Inc. (Eau Claire, Wisconsin). A felvásárlások segítettek termékeink, mint a CODESOFT, a LABELVIEW és a LABEL MATRIX tervező szoftverek, a SENTINEL kiszolgáló oldali nyomtató szoftver, valamint a LABEL ARCHIVE biztonságtechnikai és nyomkövető szoftver, erős portfóliójának felépítésében.

2010-ben a TEKLYNX vezetői megvásárolták a vállalatot a Brady Corporation-től. Ez az esemény lehetővé tette, hogy a TEKLYNX ügyfelek szélesebb körét szolgálja ki a lehető legjobb minőségben, közben pedig támogassa üzleti partnereink gyarapodását. A stabil fejlődés, a rugalmasság és az agilitás melletti folyamatos elkötelezettségünk vezetett a TEKLYNX CENTRAL, a mindenre kiterjedő vállalati megoldásunk kifejlesztéséhez, melynek erős gerincét korábbi termékeink adják. Ez az egyesített megoldás a vállalati szintű címkekezelés csúcsára emelt minket.

Mit csinálunk?

Minden tevékenységünk abban az elhatározásban gyökerezik, hogy szeretnénk többet nyújtani az egyszerű szoftverfejlesztésnél, olyan megoldásokat létrehozni, melyek segítenek növelni vállalata hatékonyságát, és egyszerűsíteni annak folyamatait. Intuitív technológiákat gyártunk, melyek könnyen integrálhatóak létező folyamataiba. Együttműködünk Önnel, hogy jobban megértsük a kihívásokat, melyekkel vállalata szembenéz, és hatékony megoldásokat nyújtsunk – a partnerei kívánunk lenni, nem csupán beszállítók. 

Azon dolgozunk, hogy valódi partnerkapcsolatokat alakítsunk ki viszonteladóinkkal, terjesztőinkkel és technológiai partnereinkkel. Célunk, hogy olyan kapcsolatokat ápoljunk, melyek üzleti partnereinket márkánk valódi bajnokaivá teszik, akik komolyan hisznek termékeinkben, és megértik, azok milyen értékeket közvetítenek ügyfeleik felé.

Miért vagyunk mi a legjobbak?

Úttörők vagyunk, akik a folyamatosan szigorodó szabályozásokhoz és bővülő piacokhoz igazodó vállalati megoldásokat fejlesztenek. Nem szeretünk egy helyben állni, folyamatosan mérjük fel a terepet, hogy új lehetőségeket találjunk, melyekkel segíthetünk vállalatának előrelépni. Fejlesztő csapatunk rendkívül agilis, folyamatosan újabb és újabb nyomtató-illesztőprogramokat és szoftveres funkciókkal állnak elő, hogy Ön mindig egy lépéssel az elvárások előtt tartson.

Minden nap tettekre váltjuk alapelveinket, kapcsolatot tartunk és együttműködünk ügyfeleinkkel, üzleti partnereinkkel, egymással. Munkánk büszkeséggel tölt el, és nagy szenvedéllyel haladunk küldetésünk célja felé: megtartani vezető szerepünket a címketervezés, -nyomtatás és a vállalati címkekezelő szoftverek terén.

Mik az alapelveink?

A TEKLYNX kultúrája öt alapelvre épül. Minden munkatársunk megismer is követi ezen elveket az üzleti tevékenységünk, az egymással és ügyfeleinkkel ápolt kapcsolatok során.

  • Csapatmunka – együtt dolgozunk jövőképünk beteljesítéséért.
  • Ügyfélközpontúság – minden tevékenységünk középpontjában az ügyfél áll.
  • Technológiai innováció – vállalatként és egyénekként is technológiai piacvezetők maradunk, ez által gyarapodik vállalatunk.
  • Értékek – ha értékeket teremtünk ügyfeleinknek, fenntartható és hosszú távú értékeket teremtünk ügyfeleink és partnereink számára.
  • Őszinteség – a feddhetetlenség soha sem kérdőjeleződhet meg.