TEKLYNX – A vonalkódos címkéző szoftverek piacvezetője

Vállalati szintű címkekezelési megoldások

A TEKLYNX az asztali címkenyomtatást valódi kiszolgáló alapú, vállalati címkézési megoldássá varázsolja. A központosított címketervező szoftverekkel a TEKLYNX automatizált nyomtatást, több szintű jóváhagyást és valódi interneten keresztüli nyomtatást kínál, miközben a leolvasók és nyomtatók licenceinek kezelésével egyszerűsíti az adminisztrációt.

 + Ismerje meg közelebbről
a terméket.

Termékek:
SENTINEL
PRINT MODULE
LABEL ARCHIVE

Címketervező megoldások

A TEKLYNX termékazonosító szoftvertermékei hatékony, mégis könnyen kezelhető címketervező megoldásokat kínálnak vállalati szintű vagy különálló alkalmazások formájában. Vonalkódkezelő szoftvercsomagjaink fejlett funkciókat kínálnak különféle készletekre, például direkt termál vagy termo-transzfer nyomtatóval készülő címkékhez, hogy egyedileg azonosíthassa termékeit számtalan alkalmazási területen és gyakorlatilag bármely iparágban.

 + Ismerje meg közelebbről
a terméket.

Termékek:
CODESOFT
LABELVIEW
LABEL MATRIX

TEKLYNX CENTRAL Megoldás

A TEKLYNX CENTRAL a bevált TEKLYNX vonalkódtervező, -nyomtató, címkenyomkövető és -jóváhagyó szoftvereket kínálja egyetlen, az Ön gyártási környezetét támogató megoldásban. A TEKLYNX CENTRAL integrált címkekezelő szoftverrendszer, melyet kifejezetten úgy fejlesztünk, hogy segítsen Önnek megfelelni az ipari előírásoknak.

 + Ismerje meg közelebbről
a terméket.

Termékek:
TEKLYNX CENTRAL
TEKLYNX CENTRAL CFR
TEKLYNX CENTRAL GHS

Erőforrás központ

A szükséges információk egy érintésre vannak ahhoz, hogy a lehető legtöbbet hozza ki TEKLYNX vonalkódos címkéző szoftvertermékeiből. Töltse le az alkalmazás optimalizálásához szükséges fájlokat és segédprogramokat. Ütemezze a helyszíni telepítési vagy konfigurációs segítségnyújtást számítógépén. Találjon válaszokat címkézéssel, nyomkövetéssel és vonalkódos címkéző szoftverekkel kapcsolatos kérdéseire. Ismerje meg, hogyan használhatja vonalkódos címkéző szoftvere egyszerűen integrálható funkcióit. A TEKLYNX Erőforrás központ azonnali segítséget nyújt, hogy megtalálja a keresett információt.

+ Minden erőforrás megtekintése

Partnerprogramok


Partnereinknek egy sor előnyt nyújtunk a TEKLYNX vonalkódos szoftverek értékesítésének lehetőségén át egészen a közvetlenül a TEKLYNX-től kapott szakértő értékesítői tanácsokig. Számos partnerprogramot kínálunk, hogy megfeleljünk vállalata partnerkapcsolati igényeinek. Hogy megtudja, mely programok a legelőnyösebbek vállalata céljait és igényeit tekintve, olvassa át a jobb oldalon felsorolt lehetőségeket.

Ha több információt szeretne a TEKLYNX partnerprogramokról, keresse fel a régiójában illetékes TEKLYNX irodát. + Ismerje meg közelebbről

TEKLYNX ÜGYFÉLSZOLGÁLAT

A TEKLYNX Technical Support ügyfélszolgálati csoportja bármely, a TEKLYNX vonalkódos címkéző szoftverek használata során tapasztalt hibajelenségre ajánlanak megoldást. Ide tartoznak például a szolgáltatásokban és funkciókban tapasztalt problémák, a telepítési problémák, az operációs rendszer kompatibilitási problémái, valamint a szoftverrel kapcsolatos hibaüzenetek. + Olvassa tovább

FEL